Innovation Academy, VERN, LEAP summit i ja u istoj rečenici?!? Ma može!

Samo za informaciju i podsjetnik; imam 17 godina, u pubertetu sam i jako živciram svoju mamu i bila sam mentorica na Innovation Academy (https://innovationacademy.huki.hr/), držala svoje predavanje na VERN-u (http://www.vern.hr/) te imala panel na LEAP Summitu (https://www.leapsummit.com/).
Znam da mi je mama ponosna, no zanima me što misle moji bivši profesori i ravnatelj 🙂
Sve je počelo s jednim vrlo simpatičnim mailom, ispravnim i pametnim odgovorom i sve ostalo je povijest, ovjekovječena na ovim stranicama.

Innovation Academy mi je omogućio pravo profesorsko iskustvo; jedan dečko me pitao je l’ smije na wc, i pustila sam ga! Tak sam si bila ponosna da se i sad naježim kad se tog sjetim. Hvala Ivi koja mi je to sve omogućila. Bilježim se sa štovanjem i za daljnju suradnju!

Nakon Innovation Academy prelazim na malo ozbiljniju publiku, studente 22, 23, 24 godine, nije mi bilo svejedno i moram priznati da sam imala veliku tremu. Iako sam imala prezentaciju (koju je pripremila moja mama), nije mi bilo samo tako stati pred njih. Ali bili su sjajni i slušali su me, čak su mi postavljali i pitanja i interakcija je bila savršena, a i sviđa mi se wc u Vernu, mogla bi ga upisati jednom :). Tu sam isto osjetila kako je biti profesor, zapisivala sam tko je prisutan, a tko odsutan; vrlo odgovoran posao! Hvala Borisu na ovom iskustvu, rado ću se odazvati opet 🙂

I na kraju LEAP summit, Andreja Andrassy, Mate Rimac i ja. Onak, Andreja, Mate i ja! Ja! Tamo! LEAP! WoW! Bilo mi je super, pričali smo na engleskom, prvih pola sata se ne sjećam jesam li uopće pričala na engleski ili je jezik bio neandertalski, čak sam dala i intervju, isto na engleskom, možete ga pogledati pa mi javite kakva sam bila 🙂

Uglavnom ja sam si jako ponosna i sretna da sam sa samo 17 godina iskusila ovo sve. Hvala svima koji su mi to omogućili, i drugi put!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *